Stavros godinama strepi za život mlađeg sina

Legenda zabavne glazbe Jasmin Stavros otkrio je kakvu dramu proživljava već godinama brinući se za zdravlje svog 32-godišnjeg sina, koji je kao beba dobio meningitis, a pet godina kasnije i hidrocefalus.

Krešo se rodio kao normalno dijete. Jednu večer, kad je imao samo tri i pol mjeseca, dobio je grčeve, zbog čega smo se supruga i ja uplašili i odveli ga na hitnu u splitsku bolnicu. Tada mu je jedan liječnik bez oklijevanja punktirao kralježnicu kako bi provjerio ima li Krešo epilepsiju. Dogodilo se najstrašnije. Tom punkcijom dobio je virus, odnosno meningitis, koji je u to vrijeme harao splitskom bolnicom. Situacija je kulminirala, što, vjerujte mi, nikad u životu neću zaboraviti, kad nam je liječnik rekao: ‘Nažalost, kad daktilografkinja pogriješi, zgužva stari i uzme novi papir, a kad liječnik pogriješi – nastupi smrt’, prisjetio se Jasmin Stavros u intervjuu za magazin http://www.story.hr/jasmin-stavros-vec-godinama-strepim-za-zivot-svoga-sina-69650.

Iako su liječnici vjerovali da su male šanse da dječak preživi, on se uspio oporaviti, no već s pet godina stigli su novi veliki problemi. Krešo je dobio hidrocefalus, zbog čega ne može živjeti bez pumpe koja regulira krvni tlak u mozgu.

Do tridesete nije imao problema, no nakon što mu zamijenjena stara pumpa, došlo je do velikih komplikacija, zbog čega je u zadnje tri godine operiran desetak puta. Cijelo to vrijeme pjevač i njegova obitelj strepili su za Krešin život.

‘Moja supruga uzda se u Boga. Da nema nje, ne znam kako bih sve izdržao i podnio. To je naš križ i mi ga nosimo. Krešo je sad dobro i oporavlja se. Danas kad se probudim i vidim da se on probudio, zahvalim Bogu što mogu s njim popiti kavu’, zaključio je svoju priču pjevač, koji uskoro snima novu pjesmu s Tončijem Huljićem.

Povratak na Net.hr