HRT-ov voditelj povukao je paralelu između predsjednika i premijera

Aleksandar Stanković, voditelj "Nedjeljom u 2", na Facebooku se prisjetio gostovanja predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića u njegovoj emisiji.

"Prije 5 godina nakon gostovanja u emisiji Milanović me ljutit zapitao: 'Zašto se dodvoravaš hdz-ovcima? Tebe će prvog najuriti odavde?' Nakon toga je otišao. Pozdravio nije. Prije godinu dana nakon gostovanja u emisiji Plenković me ljutit zapitao: 'Ima li nešto u ovoj državi što smo mi dobro napravili? Ko da vam je Milanović pisao pitanja'. Nakon toga je otišao bez pozdrava", započeo je voditelj svoju objavu.

"Što želim reći? Obojica ne pozdravljaju po pravilima. Ima još jedna stvar. Želim reći da sam ja dobar, a oni nisu. Ja sam naime veliki profesionalac, svima sve objasnim, u polemici zauzmem značajnu pozu, noću razmišljam o smislu, dajem važnu izjavu o pravdi i često se mučim pitanjem... Kako itko može živjeti bez mene?", zaključio je Stanković.

"Možeš mi samo objasniti tko su ta dvojica i po čemu su značajni?", upitao je jedan pratitelj, a voditelj mu je duhovito odgovorio: "Oni kažu po kroasanima i rabljenim autima. Neka bude tako".

"To pokazuje da si ti nezamjenjiv jer svima ideš na živce. Ima tu neki tračak mazohizma. Njihovog", poručio mu je drugi komentator.