banner

TUGA PREGOLEMA

SMRT KOJA JE POTRESLA HOLLYWOOD: Popularni glumac preminuo u 20. godini života

Cameron se posljednjih godina posvetio dobrotvornom radu te je dobio brojna priznanja kao humanitarac

Popularni američki glumac i zvijezda Disneyjeve serije “Jessie” te filma “Descendants”, Cameron Boyce, preminuo je u subotu u dobi od samo 20 godina, piše ABC News.

“S velikom tugom u srcu javljamo vam da smo jutros izgubili Camerona. Preminuo je u snu od posljedica napada koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio.

Svijet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata”, rekao je glasnogovornik u ime obitelji Boyce.

ProfimediaFoto: Profimedia,

Iznimno talentiran glumac

Cameron se posljednjih godina posvetio dobrotvornom radu te je dobio brojna priznanja kao humanitarac. Prvi se put na velikom platnu pojavio s devet godina u horor filmu “Zrcala”, a dvije godine kasnije glumio je u popularnoj komediji “Odrasli” s Adamom Sandlerom i Salmom Hayek.

“Cameron Boyce od malih je nogu sanjao da sa svijetom dijeli svoj umjetnički talent. Također, svojim je humanitarnim angažmanima htio pomoći ljudima i napraviti promjene u njihovim životima. Bio je nevjerojatno talentiran glumac, iznimno brižna i promišljena osoba i, iznad svega, bio je pun ljubavi i posvećen sin, brat, unuk i prijatelj.

Izražavamo sućut njegovoj obitelji i suradnicima te se pridružujemo milijunima njegovih obožavatelja koji tuguju zbog njegova preranog odlaska”, rekao je glasnogovornik Disneyjevog televizijskog programa.

Profimedia

Povratak na Net.hr