Slomljena Demi Moore pobjegla iz LA-a

Težak je put od trnja do zvijezda, no još je teži onaj u suprotnom smjeru, sad to dobro zna 49-godišnja američka glumica Demi Moore.

Kad je 1996. u besprijekornoj formi zasjala u filmu Striptiz, malo je tko mislio da će se zanosna Demi od putene filmske zvijezde pretvoriti u živog kostura koji se ne zna nositi sa životnim nedaćama.

Upravo je taj film bio razlog što je glumica počela strogo paziti na svoje tijelo i prehranu, a želja za savršenstvom nedavno je završila njenim psihičkim i fizičkim slomom. Nakon što ju je gotovo cijeli Hollywood počeo žaliti, Demi je odlučila potražiti pomoć daleko od Los Angelesa. Mnogi sumnjaju da se glumica povukla na svoje imanje u Utahu u blizini Sundancea, no zasad nema potvrde da je Demi među snježnim brdima potražila utjehu.

Nakon što se našla na samom dnu i izgubila ulogu feministice Glorije Steinem u filmu Lovelace, obitelj je uporno nagovara da se konačno uhvati u koštac sa svojim problemima. Pogodilo ju je što je upravo Sarah Jessica Parker dobila njenu ulogu.

Naime, zahvaljujući angažiranosti glavne glumice Amande Seyfried, Sarah je uskočila na Demino mjesto i pritom nije skrivala da je uživala u pruženoj prilici.

‘Ova me je uloga doista uplašila, imala sam strašnu tremu. Nikad dosad nisam igrala ovakav tip žene i sretna sam što sam uspjela izgurati snimanje, a da me nisu otpustili’, priznala je Parker, koja je već dugo trn u oku kolegice joj Demi.

Naime 47-godišnja Parker, unatoč godinama, uspijeva zadržati svoj status u Hollywoodu, imati dobar brak i skladnu obitelj. A Demi posljednjih godina to nikao nije išlo od ruke.

Povratak na Net.hr