RUŽNI TRAČEVI / Otkrili mračnu prošlost natjecateljice Zadruge: 'Od 17. radi kao prostitutka. Četiri godine je u biznisu'

Image
Foto: Instagram

Iz dana u dan stanje u srpskom showu Zadruga postaje sve napetije. Sada su na površinu isplivale i skandalozne izjave o natjecateljici Aleksandri Nikolić.

5.1.2022.
17:48
Instagram
Play logo

Stefan Mihić i Lazar Čolić Zola, natjecatelji srpskog reality showa Zadruga, iznijeli su skandalozne detalje o prošlosti zadrugarke - Aleksandre Nikolić. Naime, Stefan i Lazar tvrde kako je Aleksansra iskoristila Marka Osmakčića kako bi Marka Janjuševića Janjuša napravila ljubomornim i sakrila da se prostitucijom bavi od 17. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On meni pokazuje kako neću prići Neveni. Jao, jučer Aleks juri za Janjušem, a ovamo Marku 'šaci, šaci'... Nju boli briga za njega, a i njega za nju. Ona mene zeza za franke, a ona ih je osjetila prije mene", rekao je Lazar.

"Pa, kad je ku*va", na to je dodao Stefan.

"U to ne zalazim, ali ona je predstavila kao da sam joj ja to rekao, nema smisla to da radi", odgovorio je Lazar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona šljaka od 17 godine, hej bre, četiri godine u biznisu", otkrio je Stefan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ja nju znam par godina, ali mi nije realno", na to je odgovorio Lazar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Aleksandra je bila upletena u "Aferi Bujanovac" koja je mjesecima tresla Zadrugu 4, kada su pojedine informacije o ovoj zadrugarki dospjele u javnost. Naime, kako je i sama ispričala, Aleksandra je u jednom lokalu u Bujanovcu radila kao zabavljačica, odnosno djevojka koja je zadužena da stvara dobru atmosferu i da zabravlja goste. Brojni su, pak, tvrdili kako je to sve bio paravan za pružanje intimnih odnosa.

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo