KOGA ONA NE BI OČARALA / Severina upoznala glavne zvijezde na Jadranu: Woody joj poklonio slatku uspomenu, a slavni reper je pošteno odmjerio

Image
Foto: Instagram

Severina je s prijateljicama i sinom večerala na otoku Vrniku, a upravo tamo našla se i slavna holivudska ekipa koja trenutno krstari Jadranom

19.7.2022.
15:11
Instagram
Play logo

Holivudska elita ne misli tako brzo otići s Jadrana, a među tim društvom našla se i naša pjevačica Severina Vučković (50) koja je odmah podijelila nekoliko Instagram storyja iz restorana u kojem je objedovala ona, ali i Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes, Sacha Baron Cohen te reper Sean Combs poznatiji kao P. Diddy.

Prošla je pored njihova stola i kulerski ih pozdravila

Naime, holivudska ekipa večerala je na otoku Vrniku nedaleko od Korčule u restoranu Vrnik Arts Club, a istu tu večer sa svojom ekipom našla se i Severina, koja je snimku njihova susreta objavila na svom Instagram storyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Pjevačica je u jednom trenutku prošla pored stola i nonšalantno ih pozdravila, a slavni reper P. Diddy u tom je trenutku odmjerio splitsku pjevačicu. "Pozdrav, Puff Diddy, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock…", napisala je Severina uz snimku.

Image
NOVE MUKE NA POMOLU /

Prijateljice joj upecale Harrelsona i McConaugheyja, a Severina mora s plaže ravno na sud: Čekaju je čak dva ročišta!

Kasnije se Severina pohvalila i autogramom od Woodyja Harrelsona koji je dobio njezin sin.

"Mama, mama, dobio sam autogram od barbe koji glumi u Venomu", napisala je pjevačica uz fotku na kojoj se može vidjeti simpatični autogram slavnog glumca i redatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Naime, Severina nije jedina Hrvatica koja je vidjela ove holivudske face. Na luksuznoj jahti Serenity, na kojoj već tjedan dana plove Jadranom, bila je i glumica Zrinka Cvitešić. Ona je, naime, došla na Harrelsonov poziv s kojim je veže blisko prijateljstvo, ali i poslovna suradnja na njegovu filmu "Lost in London".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo