SEVERINA OBJAVILA FOTKE STARE 13 GODINA: / Otkrila je što je radila u Meksiku dok je bila u vezi s hercegovačkim poduzetnikom

Mate je Severinu zaprosio krajem 2006. godine, no vjenčanje su odgodili zbog poslovnih obaveza

7.2.2021.
13:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačica Severina Kojić na svom se Instagramu prisjetila putovanja u Meksiko 2008. godine. Ona je u dvije objave podijelila po deset fotografija na kojima je pozirala ispred lokalnih znamenitosti, a na nekima je imala na sebi i detalje iz tamošnje tradicije, poput karnevalske maske.

Objave je naslovila "Bilo jednom u Meksiku", a fanovima je otkrila koja je sve mjesta posjetila. Severina je, između ostalog, pozirala i s mariachi bendom te je posjetila Teotihuacán, gdje je bila na piramidi Sunca.

Severina je dva tjedna provela u Meksiku kako bi proslavila kraj snimanja albuma "Zdravo Marijo", a društvo joj je pravio menadžer Tomislav Petrović. Pjevačica je tada bila u vezi s hercegovačkim poduzetnikom Matom Čuljkom, no nije bio s njom u Meksiku.

Severina i Mate bili su u vezi malo više od dvije godine. Kad su se zaljubili on je imao 26 godina, a ona 34. Svoju vezu započeli su u jesen 2005. godine. Mate ju je zaprosio krajem 2006. godine, no vjenčanje su odgodili zbog poslovnih obaveza, a nedugo nakon što se Severina vratila iz Meksika, njih dvoje su prekinuli.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali