NAKON DUGE VEZE / Rukometni reprezentativac izrekao sudbonosno 'da': 'Upravo vjenčani!'

Image
Foto: Instagram

Miriam je Ivanu već šest godina najveća podrška, a ima i razumijevanja za njegovu karijeru jer se i sama profesionalno bavila sportom - odbojkom

9.7.2024.
12:08
Instagram
VOYO logo

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Martinović oženio je svoju dugogodišnju djevojku Miriam Roth, inače Austrijanku, a s pratiteljima su zajedno podijelili slike s predivnog vjenčanja koje se odvilo sredinom lipnja.

Rođeni Bečanin posjeduje i hrvatsko i austrijsko državljanstvo, a karijeru je započeo u austrijskom klubu Fivers Margareten u Beču. Za hrvatsku reprezentaciju debitirao je 2019. godine, a s obzirom na to što ima dvojno državljanstvo, imao je pravo nastupiti i za Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo vjenčani! Civilno vjenčanje 15. 6. 2024.", napisali su uz zajedničku objavu na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi par održao je ceremoniju na jugu Beča, u malenom selu Weinort Sooss koje je prepuno vinograda i vinarija. Ivan je svoju odabranicu zaprosio uoči odlaska na Euro u Njemačku, a čestitke su pljuštale sa svih strana, uključujući i kolege iz kluba Melsungen za koji trenutačno igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miriam je Ivanu već šest godina najveća podrška, a ima i razumijevanja za njegovu karijeru jer se i sama profesionalno bavila sportom - odbojkom. Poznato je da zajedno žive u Njemačkoj te da odmor najčešće provedu na hrvatskoj obali.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Martinović podigao je 'projektilom' Arenu na noge

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo