banner

INSPIRIRANA 70-IMA

RAZUZDANA MILEY CYRUS NE PRESTAJE ŠOKIRATI: S kosovskom zvijezdom snimila divlji spot

Novi album još nije izašao, no na jako dobre kritike naišla je pjesma ‘Midnight Sky’

Pjevačica Miley Cyrus iznenadila je duetom s Duom Lipom u pjesmi ‘Prisoner’ za koju su pjevačice snimile i vizualno veoma zanimljiv glazbeni spot.

ISPOD PROZIRNOG KOMBINEZONA NIJE NIŠTA IMALA: Miley Cyrus nastupila je polugola i ukrala show

U spotu se djevojke bacaju po kamionu po kojem hodaju pauci, polijevaju se crvenom tekućinom koja liči na krv, piju ju, a cijeli ambijent jako podsjeća na divlje tulume rock zvijezda 70-ih.

Ljubavni brodolomi kao inspiracija?

Inače, Miley Cyrus se ranije razvela od Liama Hemswortha s kojim je u braku bila otprilike osam mjeseci, a iako su prvi put prohodali 2009. godine, par je imao više prekida. Nakon razvoda Miley je uhvaćena kako ljubi blogericu Kaitlynn Carter, a djevojke su prekinule nakon samo mjesec dana veze. Propale ljubavi čini se da su inspirirale Cyrus koja od tada predano radi na novoj glazbi.

Iako je radila sa više stilova čini se kako se ne miče previše od kombinacije rocka, popa i countryja. Novi album još nije izašao, no na jako dobre kritike naišla je pjesma ‘Midnight Sky’, a osim dueta s Dua Lipom idućem albumu naći će se suradnje s ikonama poput Billy Idola i Joan Jett.

Povratak na Net.hr