banner

CHRIS BROWN

PRETUKAO JE RIHANNU, A SAD LJUBI ADELE? ‘Došao je kod nje usred noći u golemom, zatamnjenom autu’

Adele i Chris upoznali su se na dodijeli Grammyja 2013. godine, a on joj je posvetio objavu na Twitteru

Američki pjevač, koji je najpoznatiji po tome što je 2009. godine fizički nasrnuo na tadašnju djevojku Rihannu, Chris Brown (31) navodno je nova Adelina (32) ljubav.

OBJAVLJEN JE POPIS NAJOPASNIJIH SLAVNIH OSOBA NA INTERNETU: Zloglasnu listu predvodi popularna pjevačica

Izvor blizak pjevačici za The Sun otkrio je kako ju je Chris posjetio za vikend u njenom domu u zapadnom Londonu te da nije otišao sve do sitnih noćnih sati.

“Stigao je usred noći i otišao je tek oko dva sata ujutro. Došao je u golemom, zatamnjenom autu s mnogo ogromnih, mišićavih tjelohranitelja koji su bili u drugim autima”, ispričao je.

Zabrana ulaska u Veliku Britaniju

Adele i Chris upoznali su se na dodijeli Grammyja 2013. godine.

“Bilo mi je zadovoljstvo upoznati te, Adele. Čuo sam tvoje riječi i to je jedino bitno. Hvala ti što govoriš istinu”, napisao je tada Chris na Twitteru. Pjevač je 2009. godine napao Rihannu koja mu je tada bila djevojka.

ADELE VIDEOM ČESTITALA PRIJATELJICI ROĐENDAN: Ali, fanovi se ne mogu načuditi koliko je smršavjela; ‘Kako netko može biti toliko lijep?’

Chris je dobio pet godina uvjetne kazne i društveno korisnog rada te mu je zabranjen dolazak u Veliku Britaniju. No, izgleda kako je ta odluka povučena jer je posjetio Adele u njenom domu.

Povratak na Net.hr