OGLAS

ZBOGOM, SARA! / Imala je samo 45 godina: Nakon duge borbe s rakom, umrla pjevačica poznata po maestralnom nastupu na Eurosongu 1994.

Image
Foto: instagram

Pjevačici je rak dijagnosticiran 2019. godine, nakon čega se povukla sa scene na duži period

20.11.2023.
13:49
instagram

Play logo

Pjevačica Sara Tavares, koja je predstavljala Portugal na Eurosongu 1994., preminula je u dobi od 45 godina nakon dugotrajne borbe s tumorom na mozgu.

Pobijedila u talent showu

Sara je predstavila svoju zemlju na natjecanju održanom u Dublinu s pjesmom 'Chamar a Música' i zauzela osmo mjesto. Prema portugalskim izvještajima, pjevačica je preminula u Lisabonu u nedjelju, a vijest o njezinoj smrti objavila je njezina potresena obitelj, prenosi Daily Mail.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tavares je rođena u Lisabonu 1978. godine, a karijera joj je krenula uzlaznom putanjom kada je pobijedila u showu 'Chuva de Estrelas' 1994. godine u Portugalu. Izvela je obradu pjesme 'One Moment in Time' Whitney Houston.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojila Zlatni globus

Dvije godine kasnije objavila je svoj debitantski album 'Sara Tavares & Shout!'. Također je poznata po tome što je pjevala europsko-portugalsku verziju 'God Help the Outcasts' za Disneyev film 'The Hunchback of Notre Dame', a 2000. godine osvojila je Zlatni globus za najbolju portugalsku pjevačicu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, bila je prisiljena prekinuti glazbenu karijeru gotovo deset godina kada joj je dijagnosticiran rak 2009. godine, a vratila se 2018. godine.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Play logo

POGLEDAJTE VIDEO: Kaić za RTL Danas o zaboravljenoj bolesti koja hara Hrvatskom: 'Javlja se kašalj, nemate zraka i može doći do smrti'

U klinču
Vrijeme je za seks
SRPZŽ2023
Ljubav je na selu
Dosje Jarak
default_cta
Love island Australija
Superstar
Viola boje mora
Život na vagi
Igra moje sudbine
default_cta
VOYO KIDS
Stanje nacije
American idol
LJNS AU

Najčitanije

Image
RENT A BOR /

Unajmljena božićna drvca novi su hit i kod nas! Doznali smo gdje ih možete pronaći i koliko ćete platiti


Izdvojeno

Telegram

Telegram

Image

Policija maloprije potvrdila da je konačno podnijela prijavu protiv Banožića. Novi detalj: počinio je i prekršaj