'Posljednje trenutke života provest ću s obitelji'

Irska pjevačica i glumica Bernie Nolan (52) posljednji se put obratila javnosti. Naime, ova je jaka žena odlučila posljednje trenutke života provesti s obitelji.

Bernie Nolan od 2012. godine bori se s opakom bolešću – karcinomom dojke, koji se proširio na druge dijelove tijela, te naposljetku zahvatio i mozak. Kad su liječničke prognoze postale veoma crne, Bernie je odlučila povući se iz javnosti i posljednje trenutke života provesti u krugu obitelji.

Ipak, ova 52-godišnja pjevačica i glumica iza sebe je odlučila ostaviti memoare. Knjiga Now And Forever, u kojoj govori o svojoj bolesti, obitelji, suprugu Steveu Donaghyju i 14-godišnjoj kćeri Erin, trebala bi uskoro ugledati svjetlo dana.

Upravo je u tim memoarima otkrila da je knjigu napisala da ne bi bila upamćena samo kao još jedna žrtva raka, nego kao majka, supruga, pjevačica, glumica, teta. Unatoč ogromnoj boli koju proživljava zbog zloćudne bolesti, Bernie je priznala da joj je najteži trenutak bio priopćiti 14-godišnjoj kćeri da joj majka umire.

‘Kako sam joj mogla na lijep način reći da se rak proširio, da je čak i u mozgu, te da mi nije ostalo još puno vremena. To su jako ružne vijesti. Kao i svakoj majci, prvo što mi je prošlo kroz glavu kad sam oboljela od raka bilo je – kako će to utjecati na moje dijete?’

Upravo iz tog razloga Bernie je odlučila da se neće predati i da će se boriti do posljednjeg trenutka jer želi vidjeti kako joj kći odrasta u prekrasnu mladu ženu, jer zna da će upravo to biti. Osim toga, kad je saznala da boluje od zloćudne bolesti, sastavila je popis želja, na kojem je bilo i putovanje u Veneciju i New York. Nažalost, bolest je uzela toliko maha da je nije uspjela ispuniti. Ipak, ova jaka žena ne odustaje.

‘Pokušavam svaki dan doživjeti kao novi početak. Svako jutro se upitam – što je sljedeće? Ne mogu samo sjediti i razmišljati da ću umrijeti. Imam prekrasno dijete, odličnog supruga, lijep dom, fantastičnu obitelj, dobre prijatelje i karijeru. A tijekom cijelog tog puta odlično sam se zabavljala i puno smijala’, zaključila je hrabra i pozitivna Bernie.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr