Petra Sanader otvorila dušu

Petra Sanader, kći bivšeg hrvatskog premijera, u Americi pokušava izgraditi karijeru modela i glumice. Odnedavno ima i vlastitu internetsku stranicu, na kojoj piše o novostima iz svog života, a na njoj se nalazi i njen kratki životopis.

‘Blagoslovljena sam jer radim ono što volim i volim ono što radim i jer imam hrabrosti slijediti moje lude snove. Moj je moto nikada ne odustati. Moja je strast spoznati i slaviti čovječanstvo kroz umjetnost i istraživanje ljudskih priča, emocija i motiva’, piše Petra.

‘Kao glumica, imam neiscrpnu želju stjecanja iskustava, razumijevanja i komuniciranja. Ti su me instinkti naveli da se izrazim na različitim poljima – na polju glazbe (sviram klavir, gitaru i pišem pjesme), modelinga, modernog plesa, volonterskog rada te učenja kroz duga putovanja po svijetu. Sretna sam sve dok komunikacija između mene i ostatka svijeta ide glatko’, dodaje Petra Sanader u pozdravnoj poruci posjetiteljima svoje stranice.

U životopisu navodi gdje se sve školovala, što je sve u životu radila te kakve vještine posjeduje. Tvrdi da govori četiri jezika, da se bavi mačevanjem i da uspješno pogađa koji ste znak u horoskopu.

U rubrici u kojoj bi trebale biti najnovije vijesti, posljednja je objava ubačena u studenome prošle godine, kada je u časopisu Time izašla reklama za hotelski lanac Hilton, a ona se ukazala na fotografiji, piše Jutarnji List.

Povratak na Net.hr