Primljena u bolnicu zbog upale pluća pa saznala da će ostati bez maternice

Britanska glumica Patsy Kensit (45), najpoznatija po ulozi u filmu Smrtonosno oružje 2, otkrila je da je hitno morala na histerektomiju nakon što su joj liječnici otkrili dva tumora u lipnju.

Patsy Kensit (45) ostala je bez mame Margie nakon što je izgubila dugogodišnju bitku s rakom kad je imala samo 24 godine.

U novoj autobiografiji Absolute Beginner Patsy je otkrila da svojim sinovima Jamesu (20) i Lennonu (14) nije htjela reći za rak jer je znala kako takva situacija može biti teška za djecu jer je i sama to prošla sa svojom majkom.

‘Kao samohrana majka svjesna sam toga da svojim sinovima trebam biti majka, a ne prijateljica. Vidjela sam previše bolesti kad sam bila dijete i nisam htjela svoju djecu izložiti nečem sličnom’, objasnila je.

Između ostalog, Patsy je otkrila da su tumori bili toliko veliki da je izgledala kao da je u sedmom mjesecu trudnoće.

Njeni problemi sa zdravljem počeli su 2011. godine kad su liječnici na rutinskim pregledom otkrili cistu na jajniku. Nakon ultrazvuka se pokazalo da ima tumor na jajniku. Tumor je uklonjen i pokazalo se da je benigan.

No, ovog ljeta su liječnici otkrili nova dva tumora nakon što je zvijezda filma Smrtonosno oružje 2 primljena u bolnicu zbog upale pluća. Hitno je morala na operaciju, odnosno na histerektomiju.

Patsy je priznala da je primijetila otekline u trbuhu dodavši da je na kraju dana izgledala kao da je u sedmom mjesecu trudnoće što ju je podsjetilo da ono što je njena majka prošla.

Otkrila je i da je spremna na dvostruku mastektomiju ako se utvrdi da je nositeljica gena zbog kojeg bi mogla oboljeti.

Povratak na Net.hr