banner

ŠUŠKA SE

PANIKA NA BRITANSKOM DVORU: Izlazi dokumentarac s privatnim snimkama Meghan i Harryja?

‘Ako će njihove kućne snimke pokazati koliko su bili razočarani životom u monarhiji, ovaj film bit će i više nego eksplozivan’, rekao je izvor blizak paru

Princ Harry i Meghan Markle navodno su s Netflixom potpisali ugovor vrijedan 100 milijuna dolara, odnosno oko 650 milijuna kuna i pristali na snimanje dokumentarnog filma, prenosi Dailymail. Šuškalo se da će snimiti reality, no par je te glasine opovrgnuo. Dokumentarac bi pratio prvu godinu njihova života u Americi.

PRINC HARRY PROŽIVLJAVA TEŠKE DANE: ‘Emotivan je i demoraliziran. To mu je bilo jako teško podnijeti’

“Isprva su samo planirali snimiti ‘običan’ dokumentarac, no shvatili su da će njihov privatni materijal imati puno veću komercijalnu vrijednost. Ako će njihove kućne snimke pokazati koliko su bili razočarani životom u monarhiji, ovaj film bit će i više nego eksplozivan”, rekao je izvor blizak paru za strane medije.

Spekulira se i da bi snimke mogle pokazati kako je izgledalo upoznavanje njihova sina Archieja s ostatkom kraljevske obitelji. Dvor je zabrinut da bi Meghan i Harry mogli iznijeti detalje s dvora.

PRINC HARRY I MEGHAN MARKLE BACILI SE U NOVI BIZNIS: ‘Naš fokus će biti na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu’

Par već snima dokumentarne serije o očuvanju prirode, borbi protiv siromaštva te o ženama koje mijenjaju svijet. “Meghan i Harry žele fokus staviti na svoj humanitaran rad, brigu o siromašnima i potrebitima te pokazati ljudima što oni rade. Netflix pak očito želi njih u središtu pažnje pa su sve strane bile zadovoljne dogovorom”, rekao je izvor.

Povratak na Net.hr