Play ponuda

Ćorluka voli narodnjake kao i ja, bio bi pravi za mene

shimmer fallback

Po povratku s Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu Survivor, Ava Karabatić otvoreno je priznala da se na vrućem otoku zaljubila preko ušiju.

16.3.2012.
11:29
Play ponuda

Nakon showa Survivor, počele su kružiti priče da je Ava Karabatić izgubila glavu za jednim zgodnim Beograđaninom. Vrckava starleta ubrzo je ta šuškanja potvrdila, i to bez dlake na jeziku.

'Uvijek sam dosad bila iskrena, pa ću biti i sada. Istina je, gajim posebne emocije prema jednom Beograđaninu s kojim sam u posljednje vrijeme provela mnogo zajedničkih trenutaka. Veliki sam emotivac i uvijek slušam srce, a moje u ovom trenutku lupa luđački. Što ću kad sam takva. Frcaju iskre na sve strane, imam osmijeh od uha do uha', ispričala je za Story Ava, koja je zbog dotičnog mladića počela ići u teretanu i trenirati tajlandski boks.

Iako je njihov odnos još uvijek na prijateljskoj razini, Ava svoju budućnost vidi u Beogradu. 'Oduvijek sam bila zaljubljena u Beograd. Tu sam napravila i prvu tetovažu. Evo, pokazalo se da sam prava vještica', kaže Splićanka, koja se priprema za prijemni ispit na Dramskoj umjetnosti.

'Najvjerojatnije će to biti Gospoda Glembajevi od Krleže jer se cijeli život poistovjećujem s barunicom Castelli. I ona je bila neshvaćena poput mene. Fascinirana sam i Laurom iz djela U registraturi, prvom ženom koja je napravila incest, bila je pravi anđeo i vrag', kaže Ava, koja ima veliku želju upoznati Vedrana Ćorluku.

'Kad sam imala 17 godina, mama mi je rekla kako bi on bio baš super momak za mene, da me smiri ovako opaljenu i divlju. Sviđa mi se što on voli slušati narodnjake poput mene. Ne bih ga htjela upoznati jer ga želim za dečka, to ne... Htjela bih ga imati za prijatelja', otkrila je Ava, koja će uskoro otići u Beograd, a ovaj će joj se put u tulumarenju pridružiti i njen novi prijatelj Horvat Čagalj iz Big Brothera.

Play ponuda
Play ponuda