Hot

BEZ SKALPELA

NOVI ESTETSKI ZAHVAT NEVENA CIGANOVIĆA: Salo sa struka ubrizgao u čelo kako bi izgledao mlađe

Društveni kroničar prije tri godine gostovao je u istoj emisiji na britanskom Channelu 4 kada je progovorio o svojim operacijama i borbi s kilogramima

Neven Ciganović posljednjih dana u Beogradu snima prilog o ovisnicima o estetskoj kirurgiji za britanski Channel 4.

Stilist i društveni kroničar bez dlake na jeziku za potrebe priloga podvrgnuo se još jednom estetskom zahvatu, no ovoga puta bez skalpela.

CIGANOVIĆ U MIJAU IZDANJU ČESTITAO VALENTINOVO: Javila mu se ‘ljubomorna’ Mehunka, a morate vidjeti što je poručio Vlatki Pokos

Naime, Ciganoviću su liječnici posebnim iglama izvadili masno tkivo iz masnih jastučića oko struka koje su mu onda ubrizgali u čelo. Radi se o zahvatu koji inače košta oko tisuću eura.

Inače, Neven je i prije tri godine gostovao u istoj britanskoj emisiji. Tada je progovorio o svojoj borbi s kilogramima iz adolescentskih dana i otkrio da nije mogao vježbati jer je imao problema s koljenom.

“Želio sam smršavjeti u srednjoj školi te sam uskoro postao anoreksičan i bulimičan. Izgubio sam puno kilograma”, izjavio je.

Idućih 20-ak godina uslijedile su brojne estetske operacije. Prvo je stavio silikone u usta, i to još 90-ih. Naposljetku je izvadio silikon jer mu se nije sviđao “patkasti” izgled, no onda se navukao na druge zahvate.

NEVEN CIGANOVIĆ SE MALO POPEGLAO: ‘Koža mi je dosta stradala u reality showu, pa sam trebao pomlađivanje’

Dvaput je stavljao silikon u jagodice, transplantirao je obrve, dvaput je podizao očne kapke, dok je nos smanjivao tri puta. Prije četiri godine uslijed operacije nosa u Iranu jedno je vrijeme bolovao od prijapizma – neželjene i bolne erekcije koja nije popraćena seksualnom željom. O njegovom slučaju pisali su brojni svjetski mediji.

Ciganović boravi u Beogradu već nekoliko mjeseci. Čim je izašao iz realityja ‘Parovi’, otišao je na novi zahvat – lasersko pomlađivanje područja ispod očiju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr