Play ponuda

NEVEN CIGANOVIĆ SE MALO POPEGLAO: / 'Koža mi je dosta stradala u reality showu, pa sam trebao pomlađivanje'

Image
Foto: Instagram/Neven Ciganović

Neven će tretman laserom napraviti po cijelom licu kako bi osvježio svoj izgled

21.12.2020.
20:55
Instagram/Neven Ciganović
Play ponuda

Društveni kroničar i stilist Neven Ciganović ispao je početkom prosinca iz srpskog realityja "Parovi" i od tada se nije previše pokazivao u javnosti, niti se oglašavao po društvenim mrežama. No, po izlasku iz showa najavio je kako će se posvetiti svom izgledu.

Image
CIGANOVIĆ ISKRENO: /

'Imao sam grupni seks i bio sam na svingerskom partiju, a onda sam shvatio što volim najviše

Image
CIGANOVIĆ ISKRENO: /

'Imao sam grupni seks i bio sam na svingerskom partiju, a onda sam shvatio što volim najviše

"Moram se malo pofriškati. Otići u solarij, na botoks, filere... Moram priznati da si nisam dobro izgledao u ogledalu u posljednje vrijeme", kazao je tada za 24 sata.

Neven je u Beogradu obavio lasersko pomlađivanje kože ispod očiju čija je cijena za tretman cijelog lica 500 eura (oko 3.700 kuna), a zahvat je obavio u Srbiji jer takav laser ne postoji u Zagrebu. Taj tretman treba ponoviti dva puta godišnje.

Najbolje je laser raditi po zimi

"S obzirom na to da mi je koža dosta stradala u reality showu jer je u 'vili' dosta suh zrak i 24 sata smo pod profesionalnim osvjetljenjem, lampama i kamerama, koža mi je trebala rejuvenaciju", rekao je za 24 sata.

Neven će tretman laserom napraviti po cijelom licu kako bi osvježio svoj izgled.

"Laser je obnovio moju kožu tako da je 'paljenjem milimetarskim opeklinama' popravio i obnovio strukturu kože, uklonio pigmentacije i sitne bore s lica te mojoj koži ponovno vratio sjaj. Ja sam laser napravio tek na području ispod očiju, ali planiram ga napraviti po cijelom licu. Laser je najbolje raditi zimi ili u jesen, jer lice nakon toga treba čuvati od izlaganja suncu", pojasnio je.

Play ponuda
Play ponuda