'MA JE*EŠ AUTE...' / Rimčevi zapjevali 'Jugo 45', Sejo uputio originalnu čestitku mladencima, a onda je Mate uzeo mikrofon...

Mladenci se nisu držali tradicije na vjenčanju u svibnju, no na svadbi u Livnu jesu

28.7.2021.
15:17
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mate Rimac i Katarina Lovrić prošlog vikenda održali su veliko svadbeno slavlje u Livnu, a ako je suditi po snimkama i fotkama koje su objavljivali njihovi gosti na društvenim mrežama, radilo se o slavlju za pamćenje.

Na vjenčanju koje je par početkom svibnja održao u Splitu pred 30-ak uzvanika, mladenci se nisu držali tradicije. Mladenka tako nije bacala buket, dok je meni bio vegetarijanski jer Mate godinama ne jede meso.

No, nakon crkvenog vjenčanja u Livnu držali su se tradicije pa je Katarina izvela stari vjenčani običaj i bacala jabuku preko krova kuće. Budući da ju je uspjela prebaciti, to znači da će se mladenci dobro slagati.

Pažnju je privukla i Rimčeva žuta Nevera u kojoj su se mladenci dovezli do šatora u Livanjskom polju gdje je zabava trajala do kasno.

Od ranije je poznato da su bračni par i goste zabavljali Zabranjeno pušenje i Bajaga, što je bila mladenkina želja.

Portal Depo.ba objavio je video na kojem se vidi kako su supružnici zapjevali pjesmu "Jugo 45" sa Sejom Sexonom. Pjevač Zabranjenog pušenja čestitao je mladencima i poželio im mnoštvo automobila koje će nazvati po vjetrovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ma je*eš aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovdje vole", rekao je na to Mate, a dočekale su ga ovacije okupljenih.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali