Spisateljica i pjevačica dotakla se i činjenice da ponekad kuha svom bivšem suprugu Dinu Drpiću

Nives Celzijus već godinu dana je u sretnoj vezi. Iako ne krije da ju je misteriozni muškarac oborio s nogu, vješto krije njegov identitet. U razgovoru za Showbuzz.hr dotakla se svoje romanse.

"Koliko god nekome možda izgledalo drugačije, nastojim uvijek svoju intimu zadržati za sebe, pogotovo kada je u pitanju netko čiji izbor nije biti javno, masi poznato lice. Zato ne bih voljela o detaljima", izjavila je Nives.

Ako ste ikada bacili oko na njen profil na Instagramu, onda ste zasigurno primijetili svakakve komentare koje joj ostavljaju muškarci. Pjevačica i spisateljica tvrdi kako njenom dečku to uopće ne smeta.

"Mislim da on uopće nema vremena baviti se time, a i svjestan je sebe i svojih kvaliteta i teško koji muškarac tu mu može parirati", pohvalila se Nives Showbuzzu.

Nedavno je u jednoj emisiji otkrila da ponekad kuha svom bivšem suprugu Dinu Drpiću iako su se razveli prije sedam godina.

"Sve je stvar dobre volje, truda i nesebičnog ulaganja u odnos, što ljudi često nisu voljni činiti jer je naizgled puno lakše mrziti nekoga s kim si se u startu razišao u lošim odnosima. Na neki način ovakav odnos zahtijeva mnogo više strpljenja, truda, samokontrole. No nije nemoguće, a zbog djece takav trud itekako vrijedi uložiti", zaključila je Nives.