NIKOLINA RISTOVIĆ DOBILA PRAVNU BITKU! / 'Moju i bol moje obitelji ništa ne može kompenzirati, ali... Dok ovo pišem, plačem'

Nakon punih sedam godina, pravda je zadovoljena - voditeljica je od vlasnika pasa koji su usmrtili njezina psića dobila odštetu, koju planira u cijelosti donirati

7.4.2021.
8:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nikolina Ristović (44) prije sedam godina je doživjela tragediju koju nije htjela pustiti da prođe nekažnjeno. Njemački ovčari njezina tadašnjeg susjeda napali su njezina dva psa, a Tyson je od zadobivenih rana uginuo.

Televizijska voditeljica tužila je dotičnoga susjeda, a nakon punih sedam godina pravna je bitka napokon gotova i vlasnik njemačkih ovčara je osuđen. Ristović se tim povodom oglasila na Instagramu.

Dobila 48.000 kuna odštete

"Ovo je Tyson. Moj mali pas koji je umro prije sedam godina. Znam da nekima izgleda bizarno da ga držim u ruci, ali istina je da nisam mogla podnijeti pomisao na to da ga fizički odstranim iz naših života nakon devet godina koje smo proveli zajedno", započela je uz fotografiju na kojoj drži urnu s natpisom Tyson.

"Čovjek koji je odgovoran za njegovu smrt, koji je godinama terorizirao cijelo naselje neodgovornim držanjem i uzgojem nesocijaliziranih njemačkih ovčara u garaži, je osuđen", otkrila je voditeljica, koja je tužbom dobila 48.000 kuna odštete, prema pisanju 24 sata.

"Za mene sramotno malo, jer moju bol i bol moje obitelji ništa ne može kompenzirati. Malo, jer nije dokazana uzgojna vrijednost psa. Jer ga nisam dala na obdukciju. Jer bi ga tada 'humano zbrinuli' u nekoj spalionici strvina. Jer njegova probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce i tri slomljena kralješka nisu bila dovoljan dokaz da je umro od nasilne smrti", nastavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novac će donirati udruzi

"I sad dok pišem, plačem. Čekao me je da me posljednji put vidi, zamahnuo repom i umro. Spavaj mirno, mali psu. Rekla sam ti da pravda pobjeđuje. Kad tad. I da nisi otišao uzalud. Travno je sad mirno. Nema ih više", zaključila je Nikolina i pozvala ljude da joj jave neku udrugu kojoj je pomoć prijeko potrebna, dodajući kako "je taj novac od presude samo za to".

U komentarima su uslijedile poruke podrške. "Mi koji imamo pse te razumijemo, naročito ako smo veliki emotivci", napisala je jedna Nikolinina pratiteljica na Instagramu, dok joj je druga čestitala riječima: "Bravooo, svaka čast da ste to uspjeli izgurati do kraja!"

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali