SVE JE NAPETIJE / Nikola osvojio visokih 39 bodova te trenutno dijeli prvo mjesto s Martinom Tišljarić: 'Pojela ga je trema malo'

Image
Foto: RTL

Iako je sve bilo u redu, Martina H. otkrila je da je od Nikole kao domaćina ipak očekivala nešto više

1.6.2023.
21:30
RTL
Play logo

Sjekač Nikola Pavleković ugostio je protukandidate četvrtog dana 'Večere za 5 na selu'. Poslužio im je za glavno jelo gulaš od tri vrste mesa, a ono mu je, uz predjelo i desert, donijelo visokih 39 bodova te trenutno prvo mjesto - koje dijeli s Martinom T.

Pripravu večere započeo je Nikola izradom glavnog jela - gulaša od tri vrste mesa. Meso jelena, junetina i svinjetina Nikola je složio u Svaštaroš. "Gulaš, u gulaš ide svašta, i to je jedan svaštaroš", komentirala je naziv glavnog jela Martina H. Nikola je pristavio gulaš, a onda se prihvatio predjela. Lopatica u problemu skrivala je domaću lopaticu iz rasola, kuhani domaći sir te pastom od brokule i pistacija. "Volim pistacije, brokule ne volim, ali voljna sam probati", komentirala je informacije o predjelu Martina T. Kraj priprave večere donio je Nikoli desert na red. Težačka poslastica dovela je domaćina u probleme, budući da nije najvještiji u spravljanju slastica. "Ovo je jedan od najjednostavnijih kolača, ako uspije tijesto", predstavio je Nikola svoje jelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je završio s pripravom večere, bacio se na pripremu za doček gostiju, a dame su podijelile svoja visoka očekivanja od Nikole.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Mislim da će nas dočekati i ispratiti s pjesmom", jasna je bila Martina H. Ekipi je ponudio aperitive od koprive, dunje, maline te medicu. "Žao mi je što nas nije dočekao s pjesmom, ali pojela ga je trema malo. Razumljivo s obzirom na okolnosti, ali očekivala sam pjesmu", komentirala je Martina H. "Meni je malina odlična, okus, miris prave maline", zaključila je Gordana o aperitivu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nakon što su nazdravili u Nikolinom dvorištu, ekipa se okupila za stolom, na predjelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Izgled predjela je bio neočekivan. Jedva sam čekala probati, a kada sam probala, ostala sam iznenađena, bilo je stvarno fino", komentirala je Maja predjelo. "Nije bilo slano, nije mi odgovaralo", ispričala je o predjelu, pak, Martina H. "Ostavio je dojam da je puno toga pošlo po krivu i da je završio u zadnji čas, no na tanjurima je sve izgledalo u redu", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Nakon predjela, stigao je gulaš - Svaštaroš, kojeg je Nikola poslužio s tjesteninom. "Izgled glavnog jela bio je pristojno složen na tanjuru", komentirala je Maja izgled gulaša. "Meso je bilo taman mekano, kuhano, taman slano, tjestenina ukusna, mekana, tekstura super", dodala je Martina T. Tijekom glavnog jela, ekipi je Nikola i zapjevao, a cure su time bile oduševljene!

shimmer fallback
shimmer fallback

Desert je posljednji stigao pred dame, Težačka poslastica. "S obzirom na naziv deserta, očekivala sam nešto tradicionalno na tanjuru, ali ova karamela nije odgovarala uz sam opis jela", komentirala je Martina H. "Izgled je bio prekrasan, mrežica me oduševila, jako lijepo dekorirano", dodala je Martina T. "Meni je potrefio, taman kako treba biti", zaključila je Gordana o desertu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Poklone je poslije deserta udijelio damama, a u tom paketu iznenađenja damama je udijelio raznoliki asortiman. "Svašta je poklonio, u vrećici je svega, od vina do likera", pohvalila je Maja poklone. Curama su za kraj zasvirali Nikolini prijatelji. "Iznenađenje je podiglo atmosferu, baš mi je pasalo", oduševljena je bila Martina T.

shimmer fallback
shimmer fallback

Iako je sve bilo u redu, Martina H. otkrila je da je od Nikole kao domaćina ipak očekivala nešto više. Maja i Gordana su, ga, pak pohvalile. Nikola je za svoju večeru dobio čak tri desetke te jednu devetku - od Martine H. Visokih 39 bodova Nikolu je izjednačilo s, dosad vodećom, Martinom T.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Večeru za 5 na selu' gledajte od 20.15 sati svakog radnog dana na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo