Predsjednik Sabora na svom je Facebooku podijelio fotografiju na kojoj pozira u kupaćim gaćicama kako bi odgovorio predsjedniku Republike koji ga je optužio da je "nasilnik bez mišića". Neven Ciganović je jedan od mnogih koji su prokomentirali njegovu sliku.

"Meni na ovoj fotografiji mišići uopće nisu upitni, ali vjerujem da će Milanović primijetiti ono što je i meni prvo zapalo za oko, a to je 'nedostatak muda'", konstatirao je Ciganović za Večernji list.

Podsjetimo, Milanovića su u Zaboku novinari upitali kako komentira Jandrokovićevu izjavu "da će sigurno doći i do trećeg javnog poziva za predsjednika Vrhovnog suda".

"Tko je on da to može reći? On može nekažnjeno počiniti i kažnjivo djelo, ali tko je on da to kaže? Je l' on to raspiruje, on je jedan nametnuti stranački dodvorica koji pokušava glumiti, ali je ustvari nasilnik bez mišića, jedan običan nasilnik", odgovorio im je Milanović, a Jandroković mu je preko svog Facebooka poslao poruku uz golišavu fotografiju.

"Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami…", napisao je Jandroković.