Play ponuda

Nakon godina i godina skrivanja veze, zaruke objavili na neviđen način

shimmer fallback

Britanska zvijezda, glumac Benedict Cumberbatch, najpoznatiji po ulozi Sherlocka Holmesa u istoimenoj BBC-evoj seriji, zaručio se sa svojom djevojkom, redateljicom Sophie Hunter.

5.11.2014.
15:25
Play ponuda

Britanski glumac Benedict Cumberbatch (38), čija se karijera razvija brzinom munje nakon što je oduševio kao Sherlock Holmes u BBC-evoj seriji Sherlock, u vezi je s kazališnom redateljicom i glumicom Sophie Hunter (36) već, navodno, nekoliko godina.

Par se svim silama trudio vezu sakriti od javnosti, no prije nekoliko mjeseci počeli su se zajedno pojavljivati na društvenim događanjima. Tabloidi su se zatim raspisali o tome da je Cumberbatch posjetio Sophijinu majku u Edinburgh kako bi tražio 'ruku' njene kćeri.

Glasine su se pokazale istinitima, pa je jutros u novinama Times osvanula objava u sekciji 'vjenčanja':

"Gospodin B.T. Cumberbatch i Gospođica S.I. Hunter: Objavljene su zaruke između Benedicta, sina Wande i Timothyja Cumberbatcha od Londona te Sophie, kćeri Katherine Hunter od Edinburgha i Charlesa Huntera od Londona".

Benedict i Sophie upoznali su se na snimanju filma Burlesque Fairytales 2009. godine.

Cumberbatch trenutno promovira svoj posljednji film The Imitation Game o talentiranom matematičaru i kriptografu Alanu Turingu koji je razbijanjem Enigma koda uvelike doprinio pobjedi zapadnih Saveznika u Drugom svjetskom ratu.

Play ponuda
Play ponuda