NAPUNILA JE 51 GODINU

MIRNA ZIDARIĆ ZA ROĐENDAN ODUŠEVILA FANOVE NESEBIČNOM GESTOM: ‘Šapnite mi u inbox njihovu adresu’

Mirna je odlučila darovati ljude koji žive na područjima pogođenim potresom koji ovih dana imaju rođendan

Sportska novinarka Mirna Zidarić jučer je proslavila svoj 51. rođendan. Pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije sa slavlja uz koje je u podužoj objavi napisala kako se osjeća sada kada je uplovila u šesto desetljeće života.

MIRNA ZIDARIĆ O ESTETSKIM ZAHVATIMA I POSLU: ‘Kad imaš 50 najlakše se skinuti gol i svi će pričati o tebi’

Mirna je otkrila kako je odbijala lani slaviti 50. rođendan jer je mislila da je prestara, no 2020. godina naučila ju je pameti. Također, odlučila je darovati ljude koji žive na područjima pogođenim potresom koji ovih dana imaju rođendan.

“Kažu nije vrijeme za slavlje, ali griješe… Njegovu svetost – život valja slaviti svakoga dana. Tu smo, živi smo, zdravi smo, okruženi ljudima koje volimo i što nam više treba…

Kada se sjetim koliko sam infantilne dvojbe imala lani oko jubilarnog rođendana i odbijala slaviti – jer kao ovi s prvim brojem pet su već jednom nogom znate gdje… Što se tu uopće ima slaviti… ali 2020. nas je naučila cijeniti mnoge stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo, ali i podsjetila koliko je svaki dan vrijedan življenja i borbe za tren ljubavi koji se pretvara u vječnost.

MIRNA ZIDARIĆ O POSLJEDICAMA KORONAVIRUSA: ‘Neki ne razumiju dok ih osobno ne ošine’

Ako na područjima stradalih potresom imate nekog dragog koji ima rođendan ovih dana znajte – iako stvaraju privid da su snažni, nesavladivi, mnogi se povlače u sebe, zagrlite ih, privijte uz sebe jer i tvrdoglavi Jarci žude za toplinom, a meni šapnite u inbox adresu i broj godina pa da im malenim poklonima uljepšamo njihov dan”, napisala je Mirna.

Povratak na Net.hr