INTERNET PLAČE / Iznenada preminula popularna Mel Thompson, YouTuberica i vizašistica koju su obožavale žene diljem svijeta

Kolege diljem svijeta su šokirane njezinom smrću

28.9.2021.
9:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Make-up zajednica je šokirana iznenadnom smrću popularne 35-godišnje vizašistice i youtuberice Mel Thompson. Njezin je suprug objavio kako je Mel preminula dan prije svojeg rođendana. Uzrok smrti još nije objavljen, prenosi E!.

"Mel je otišla. Teško mi je bilo odabrati samo deset fotografija. Izgubili smo predivnu osobu", napisao je.

Thompson je imala 170 tisuća subscribera na YouTubeu te 55 tisuća Instagram sljedbenika koji su željno čekali svaki njezin video tutorial ili priču iz privatnog života. Posljednji vido objavila je 24. rujna.

Otkako je preminula, njezin suprug dobiva brojne poruke podrške. "Prekrasno je vidjeti koliko je Mel bila voljena. Djeca su je obožavala jer im je bila posvećena. Bila je takva i prema meni. Koliko god da se loše osjećala, uvijek bi me izmasirala ako bih bio u bolovima. Svi znamo koliko je talentirana bila, no tek oni najbliži mogu znati koliko je doista prekrasna. Svima bi pomogla. Volio bih da je nisam izgubio…", stoji u dirljivoj poruci Melinog supruga.

Kolege diljem svijeta su šokirane njezinom smrću. "Duboko sam šokirana i tužna. Počivaj u miru, Mel. Hvala što si uvijek bila tako prekrasna", napisala je Lisa Eldridge.

"U potpunom sam šoku. Ovo je najgora vijest koju sam čuo. Žao mi je, svijet neće biti isti bez Mel", napisala je Nikkia Joy.

Iako je bila nevjerojatno talentirana make-up umjetnica, Melin fokus bila je obitelj. "Odrasla sam misleći kako nikada neću imati djecu. Evo me danas s njih četvero, i ne bih se nikad s nikim mijenjala. Zahvalna sam što imam ovaku prekrasnu obitelj. Biti mama je zahvalno, ali ponekad i frustrirajuće iskustvo. Mojoj dječici poručujem - volim vas svim svojim srcem", napisala je Mel.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali