MATIJU VUICU POLICIJA U ZORU IZVUKLA IZ KREVETA: / 'Sjedim kao zadnji kriminalac i čekam da me odvedu na sud'

'Sjedim u Petrinjskoj u policiji, takoreći preko puta stana gdje živim, kao zadnji kriminalac i čekam da me odvedu na sud koji je u 9 i 30', napisala je dizajnerica na Facebooku

19.3.2019.
9:41
Tomislav Miletic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Modna dizajnerica Matija Vuica šokirala se kada su joj u šest ujutro na vrata pozvonili policajci te ju odveli u postaju u Petrinjsku.

Što se točno dogodilo Vuica je napisala na svom Facebook profilu.

"Jutros u 6 h pozvonila i pokupila me hrvatska policija, njih dvoje. Izvuklo me iz kreveta, bez rasprave, mogla sam se samo obući i sa njima u postaju u Petrinjskoj. Razlog: nisam se odazvala pozivu na svedočenje tj poziv mi nije(kako piše) bio više puta uručen. U prvi mah , u šoku, nisam znala o čemu se radi, a onda sam se prisjetila.

Kobna vožnja

Naime prije 2 god vozila sam se taksijem u centar i prije izlaska u Gajevoj, zbog gužve koju je napravio kamion i zakrčio promet, moj se taksista sporječkao s jednim od radnika te zaradio predamnom šamarčinu. Nema veze što sam ja sjedila u taksiju. Tada sam već doživila šok i jedva izašla iz taksija... nešto kasnije došao mi je poziv za svedočenje na kojem sam se pojavila ali nije optuženik(taj radnik)... te sam uzalud dolazila, čak u Novi Zg... šta ima veze, imam ja vremena... Ostali pozivu, kao što piše, nisu mi uručeni pa nisam ni bila. I da skratim, sjedim u Petrinjskoj u policiji, takoreći preko puta stana gdje živim, kao zadnji kriminalac i čekam da me odvedu na sud koji je u 9 i 30... dalje vam ostavljam na razmišljanje. Naravno da neću stići na vrijeme na posao, da sve što imam jutros dogovoreno neću napraviti, jer ovo je daleko važnije... Od državne važnosti", napisala je Vuica na svoj Facebook profil.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali