OPORAVAK JOŠ UVIJEK TRAJE / Mate Bulić oglasio se prvi put nakon osam mjeseci i teške borbe s koronavirusom

Image
Foto: Instagram/Mate Bulić

Pjevač se zahvalio fanovima što su mu tijekom zadnjih osam mjeseci slali poruke podrške i molili se za njega

18.7.2021.
11:48
Instagram/Mate Bulić
VOYO logo

Pjevač Mate Bulić obratio se fanovima na Instagramu nakon dužeg izbivanja iz javnosti i s društvenih mreža. Naime, krajem prošle godine zarazio se koronavirusom i završio u bolnici, a sada je otkrio da njegov oporavak još uvijek traje.

"Dragi prijatelji. Evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene. Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve. Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji. U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate", poručio je Bulić uz obiteljsku fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima su mu poruke ohrabrenja i podrške poslali brojni fanovi, ali i slavne kolege poput Pamele Ramljak, Indire Levak i Minee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo