Treba joj novac

ZVIJEZDA OSAMDESETIH KROZ SUZE: “Na ‘Farmu’ ulazim kako bih preživjela, nemam krov nad glavom”

Pjevačica iz dueta Denis & Denis i seks-simbol osamdesetih godina, danas je u teškoj financijskoj situaciji. Spas je odlučila pronaći u reality showu. Na Farmi je sudjelovala 2009. godine.

Pjevačica Marina Perazić jedna je od prvih poznatih osoba koje su sudjelovale na Farmi. Sada će se vratiti na imanje, a nije sakrila ni razlog tomu – ulazi zbog novca jer živi na rubu egzistencije.

“Jako teško živim u zadnje vrijeme, nemam svou kuću, a kćerima sam unajmila stan. Želim raditi, ali nemam što. Želim pokretati projekte i završavati pjesme, ali nemam od čega”, rekla je Perazić kroz suze, dodavši kako zna da mnogi ljudi tako žive, ali ne žele o tome javno govoriti, piše Blic.

RIHANNA PALA NA FARMERA: Pogledajte kako izgleda fatalni Milan iz našeg susjedstva

“Na farmu idem zaraditi novac kako bih osigurala sebi i svojoj djeci sigurnu budućnost. Danas se sve svelo na puku egzistenciju i preživljavanje, a ja sve činim kako bih preživjela”, rekla je Marina.

Najveća su joj podrška, kaže, prijatelji i kćeri koje ima s Ivanom Feceom Firčijem.

Seve nije otkrila ‘toplu vodu’

Pjevačica je komentirala i svoje veze s mlađim muškarcima, koje nikad nije skrivala.

“Sada je to moderno. Ja sam uvijek imala mlađe. Severina i Ceca danas izazivaju izazivaju pažnju svojim vezama, a meni je to bilo uobičajeno”, kaže Perazić.

Otkrila je i kakvog muškarca traži.

“Ne treba mi netko tko će me gušiti i od mene napraviti domaćicu. Vani me netko čeka, ali zapravo tražim bogatog frajera, da mi riješi sve probleme”, ne srami se priznati pjevačica.

 

Blic/Hot.hr

Povratak na Net.hr