'NASAMARILA SI ME' / Marijana zbunila fanove, zbog jedne fotke svi su joj čestitali! 'Ne vjeruj uvijek svojim očima'

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Marijana Batinić objavila fotografiju s trbuhom pa objasnila o čemu se radi, ali čini se da nitko nije čitao opis jer su joj svi čestitali i nasjeli na njezinu prvoaprilsku šalu

2.4.2024.
8:58
Instagram
VOYO logo

Voditeljica showa "Život na vagi", čije propuštene epizode možete pogledati na platformi Voyo, Marijana Batinić (43), našalila se s fanovima povodom "prvog Aprila", a mnoge je poprilično i zbunila.

Image
RASTOPILA FANOVE /

Marijana Batinić pokazala maskirane kćeri: 'Mišica i čarobnica'

Marijana je na Instagramu postavila fotografiju, na kojoj pozira u puloveru bež boje te rukama drži trbuh. Po tome su mnogi mislili da je voditeljica trudna, no uzrok tome je ipak "blagdansko prejedanje", a Marijana je to iskoristila za prvoaprilsku šalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo je reći da sam se prejela, malo mi je i neugodno. A vi kako ste? P.S. Ne vjeruj uvijek svojim očima - stara prvoaprilska", napisala je Marijana u opisu objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da fanovi nisu čitali opis objave pa su joj u komentarima čestitali na trudnoći. Jedna od njih bila je i Sonja Kovač, no ubrzo je shvatila o čemu se zapravo radi.

"Lažeš me! Be***, ako je ovo prvoaprilska šala, Batinić nasamarila si me, a duuuugo me nitko nije nasamario na prvi April! Šta ti je trudnički mozak", napisala joj Sonja u komentaru, a Marijana se nasmijala te joj odgovorila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma iz fore se slikala i skužim da je dobra prvoaprilska, a čak ništa ni lagala nisam, samo ljudi vide ono što žele vidjeti."

Objasnila razlog šale

Nakon sovje objave, Marijana je dala objašnjenje šale na svom Instagram storyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakav jastuk nije u pitanju, jednostavno sam pretjerala s materinom pa hotelskom spizom i tako u krug... I toliko mi je bilo smiješno i još je 1. april da sam morala objaviti. Samo što rijetki čitaju caption, većina vidi ono što želi vidjeti", napisala je Marijana na storyju.

Image
Image

POGLEDAJTE VIDEO: Marijana Batinić do suza ganula susjedu iz kvarta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo