LANA JURČEVIĆ PODIJELILA SNAŽNU PORUKU NAMIJENJENU SVIM ŽENAMA: / Odmah se javio hejter, a pjevačica mu nije ostala dužna

Lana je napisala kao bi žene trebale udovoljavati sebi, a ne drugima te da uvijek ima mjesta za rad na sebi

18.8.2020.
20:58
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je pokrenula kampanju "Stvarna ja" kojoj su se pridružile mnoge žene, a osmišljena je kao ženska oaza u kojoj se one međusobno podržavaju i pričaju svoje životne priče.

U svojoj najnovijoj objavi Lana je podijelila video koji govori o nametnutim stereotipima kod žena.

"Riječi... znaju biti oštrije od noža. Ali ne dajte da vas diraju. Niste tu da udovoljavate drugima, već sebi. Ono što vas čini sretnima, jedino je to bitno. Uvijek ima mjesta za napredak i za rad na sebi. Ali u smjeru u kojem vi želite ići, a ne u smjeru koji vam drugi nameću", napisala je uz objavu.

'Život je lijep'

No, nije dugo trebalo da se pojavi i kritika jednog pratitelja.

"Hoće li jedan Instagram post promijeniti bilo šta po pitanju ovoga? Neće!", komentirao je, a Lana mu je napisala opširan odgovor.

"Ne bi vjerovao koliko male stvari mogu puno pomoći. To ne znaš jer prečesto usmjeravaš svoju energiju na kritiziranje drugih. Kad probaš raditi lijepe stvari, život će ti biti 10.000 puta bolji i ljepše ćeš se osjećati. Pomoći ćemo i tebi ako nam dopustiš. Mi vjerujemo da i u tebi ima puno toga dobrog, samo nitko to nije probudio i potencirao u tebi. Budi dobar. Život je lijep ako radiš lijepe stvari", napisala je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali