Kićo je operiran sredinom kolovoza jer je imao ozbiljnu koronarnu bolest koja mu je zahvatila krvne žile

Glazbenik Krunoslav Kićo Slabinac (76) još uvijek je u teškom stanju i nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Rebro. Njegov liječnik prof. dr. Hrvoje Gašparović rekao je za Večernji list kako je Kićo još uvijek na respiratoru.

"Stanje gospodina Slabinca je nepromijenjeno. Znači da je još uvijek na jedinici intenzivnog liječenja, a ovom prilikom želim zahvaliti svim kolegama koji ulažu velike napore u njegovo liječenje", kazao je.

Podsjetimo, prije tri dana dr. Gašparović je za Večernji rekao kako je Kićo na respiratoru, odnosno u šok sobi zbog upale pluća i infekcije.

Ugradili su mu tri premosnice

"Da, točno je, gospodin Slabinac ima pogoršanje respiratornog statusa i u ovom je trenutku životno ugrožen. Bio je jedno vrijeme u fazi odvajanja od respiratora, ali više nije tako. Borimo se", istaknuo je.

Kićo je operiran sredinom kolovoza jer je imao ozbiljnu koronarnu bolest koja mu je zahvatila krvne žile. Liječnici su mu ugradili tri premosnice. Glazbenik je već dva i pol mjeseca u bolnici, a njegovo se zdravstveno stanje pogoršalo. Zbog prekomjerne težine nije se oporavljao kako se predviđalo jer mu prsna kost nije zarastala kako treba.

Kićo je zbog toga sediran lijekovima i stavljen na respirator da se odmori i da mu zacijeli prsna kost. Oporavak je išao sporo, ali bilo mu je bolje. Zbog upale pluća i infekcije taj je postupak prekinut prije nekoliko dana.