Rodila peto dijete i vratila se suprugu koji ju je varao s prijateljicama

Prošlo je malo više od mjesec dana otkada je Katie Price, poznatija kao Jordan, putem Twittera otkrila da je saznala za preljube svog supruga Kierana Haylera. Varao ju je s njenim prijateljicama. No, nakon što je rodila peti put, Katie se pomirila sa suprugom preljubnikom.

Nakon što je s čitavim svijetom putem društvene mreže podijelila što joj je njen suprug Kieran Hayler, koji je ovisan o seksu, napravio, Katie Price je opet s njim.

Čini se da mu je oprostila to što ju je prevario s njenim prijateljicama Jane Pountney i Chrissy Thomas.

Katie je nedavno rodila njihovo drugo dijete i pomirili su se za dobrobit svoje obitelji. Par već ima sina Jetta Riviera.

Par je odlučio da će pokušati postati povezaniji nego prije.

‘Novorođenče je Katie smekšalo srce i ona je javno objavila da će ona i suprug još jednom pokušati’, tvrdi neimenovani izvor blizak paru.

Nevjerni suprug je obećao da će ići na rehabilitaciju jer je ovisan o seksu i morat će proći program te 12 tjedana izdržati bez seksa.

‘Kieran je postao jako emotivan i rekao je da mu je njegova obitelj sve. Svi se nadaju, za Katienu dobrobit. da ovaj put misli ozbiljno’, nadodao je izvor.

Katie je prije četiri tjedna rodila njihovo drugo dijete, djevojčicu, a u braku su od 2013. godine. ‘Radimo na našem odnosu i idemo dan po dan’, izjavila je Katie nedavno.

‘Želim se fokusirati na svoju bebu radije nego da okončam još jedan brak. Odlučila sam da ću pomoći Kieranu s terapijom’, izjavila je Katie, majka petero djece.

Osim dvoje djece s Kieranom, Katie ima sina Harveyja s bivšim nogometašem Dwightom Yorkeom te sina Juniora Savva Andreasa Andrea i kći Princess Tiaamii Crystal Esther Andre s Peterom Andreom.

Povratak na Net.hr