Potez Kate Middleton i Williama koji je izazvao burne reakcije javnosti

Princ William i Kate Middleton suočavaju se s brojnim kritikama javnosti zbog toga jer su otputovali na drugi medeni mjesec na Maldive, bez svog sedmomjesečnog sinčića Georgea.

Burne reakcije javnosti uslijedile su nakon objave da su Kate Middleton i princ William otputovali na Maldive i da su princa Georgea ostavili s Kateinim roditeljima Carole i Michaelom Middletonom.

Njihova odluka izazvala je brojne kritike na društvenim mrežama. Ljudi ih osuđuju jer su predugo ostavili sedmomjesečnog sina bez roditeljske pažnje i ljubavi.

Mnogima nije jasni ni kako to da je princ William uzeo slobodno dok bi trebao završavati tečaj poljoprivrednog menadžmenta na Sveučilištu u Cambridgeu, a zamjeraju im i što su otputovali na Maldive kratko nakon što je Kate bila na odmoru sa sinčićem Georgeom.

Jedna mama koja vodi blog na Mumsnetu napisala je: ‘Ozbiljno? Mislim da bi ovo moglo okrenuti javnost protiv njih.’

‘Sviđaju mi se inače, ali ovo me je šokiralo. Ne mogu zamisliti da se odlučim toliko vremena biti daleko od moje bebe’, još je jedan od komentara.

Potez Williama i Kate izazvao je pravu raspravu. Dok ih većina majki osuđuje ima i onih koje imaju razumijevanja: ‘Ako je beba u dobrim rukama, zašto ne?’

Povratak na Net.hr