FILMSKA PLJAČKA

KAMERE SNIMILE LICA NASILNIKA: Kim Kardashian MOLILA za život dok su je vezivali

Prije dva dana Kim Kardashian je proživjela pravu noćnu moru.

U hotelsku sobu Kim Kardashian upalo je pet naoružanih muškaraca koji su se prerušili u policajce. Kim je molila za život dok su joj pljačkaši vezivali ruke i noge i ostavili je u kadi.

NOVI DETALJI PLJAČKE: Kim Kardashian su polugolu izvukli iz kreveta i svezali, bojala se da će je silovati

Starleta se uspjela osloboditi i izvuči ruke, a potom je izletjela na balkon i počela dozivati u pomoć. Pljačkaši su pobjegli s nakitom vrijednim 11 milijuna dolara, piše Independent.

NOVI DETALJI NAPADA NA KIM KARDASHIAN: Opljačkala ju zloglasna balkanska banda Pink Panther?

Kamera postavljena u obližnjem salonu ljepote snimila je pljačkaše čiji se odraz vidi u zrcalu. Kanye je u tom trenutku imao koncert, a čim su mu javili što se dogodilo, ispričao se publici i pohrlio svojoj supruzi.

KIM KARDASHIAN KANYE WEST

Pljačkaši su u zgradu hotela ušli kroz trgovinu, a druga ih je kamera snimila kako prolaze kroz garažu. Na snimci se vidi i čuvar parkirališta koji je u tom trenutku spavao.

“Pravo je čudo da je kamera na taj način uhvatila razbojnike i nevjerojatno je da su vrata hodnika kroz kojeg su izašli bila otključana”, kazala je Amerikanka koja često odsjeda u blizini te poznaje vlasnicu salona za manikuru, piše Daily Mail.

NOVA BIZARNA KOMBINACIJA KIM KARDASHIAN: Odustala od grudnjaka, a više ne nosi ni gaćice

Pljačkaši su navodno sa sobom u Kimin apartman doveli i svezanog portira kojeg je straleta u jednom trenutku upitala: “Hoćemo li umrijeti?”.

kim-kardashian

Povratak na Net.hr