Kako su naši estradnjaci komentirali oslobađajuću presudu generalima

Oslobađajuća presuda generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču izazvala je euforičnu reakciju naroda, koji slavi na ulicama diljem zemlje. Mišljenje o tom važnom događaju za Hrvatsku imaju i estradnjaci.

‘Pa evo, uhvatila me blaga euforija od ponosa, pa idem u šoping da se smirim. Nadam se da će biti nekih sniženja, mada u dubini duše znam da je to neutemeljeno. Možda kupim koju petardu, pa ću ih večeras pucati. Šta se tiče seksa, od toga ništa jer mi je supruga u visokoj trudnoći’, komentirao je u svom stilu Saša Antić iz TBF-a.

Glumac Janko Popović Volarić bio je upoznat s presudom generalima, no nije ju htio komentirati. Odlučio je mišljenje o Gotovini i Markaču sačuvati za sebe.

Frontmenica grupe Elemental Mirela Priselac Remi suđenje, nažalost, nije pratila, pa se ne smatra dobrim sugovornikom za tu temu. No, za konačnu je presudu čula i može samo komentirati: ‘Super, drago mi je!’

Lijepa radijska voditeljica Tatjana Jurić ovu je vijest dočekala s osmijehom na licu i kratkim komentarom: ‘Jedan od onih dana koje ćemo zauvijek pamtiti gdje smo točno bili u trenutku kada smo čuli vijest!’.

Neki su estradnjaci svoju reakciju na presudu podijelili s javnosti na društvenim mrežama. Tako se Nina Badrić oglasila na Twitteru: ‘Staviti točku na prošlost i krenuti dalje, stvarati bolje sutra. Ekstremi neka sjašu s mog profila! Nije grijeh radovati se. All we need is love!’

Glumica Dolores Lambaša također se oglasila o presudi generalima i to putem svog Facebook profila, gdje je postavila pjesmu Moja domovina i komentirala: ‘Kosti naših predaka, duše hrvatskih branitelja- POČIVAJTE U MIRU!’.

Povratak na Net.hr