Play ponuda

UŽARILA INTERNET / Jennifer Lopez golišava pozirala u satenu i čipki pa slatko isprovocirala fanove: 'Ben Affleck je sretan čovjek'

Foto: Instagram

Jennifer Lopez najavila je novu kolekciju donjeg rublja talijanskog brenda, podijelila je kratak pregled vatrene kampanje

6.3.2023.
21:56
Instagram
Play ponuda

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (53) provokativnim fotografijama najavilaje novu kolekciju donjeg rublja talijanskog brenda.

'Apsolutna boginja'

"J.Lo Intimissimi je uskoro tu. Jedva čekam da vidite što je u ponudi", napisala je pjevačica uz kompilaciju seksi fotografija u donjem rublju.

Ova 53-godišnjakinja je globalni brend ambasador ove talijanske kompanije od listopada 2022. godine.

"Počašćeni smo i oduševljeni što vas vidimo u našoj svili i čipki. Jedva čekamo objavljivanje kampanje za proljeće 2023", naveli su iz kompanije.

Inače, brend poznat po donjem rublju, ali i pidžamama, nada se uskočiti na mjesto koje je u Americi do nedavno imala Victoria's Secret. Poznavajući rad Jennifer Lopez, koja je poznata kao velika profesionalka i koja je za dobru suradnju spremna na gotovo sve, zasigurno će i ovaj posao odraditi besprijekorno, a njezini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju fotografije nove kampanje.

Play ponuda

"Ben Affleck je zasigurno sretan čovjek", "Ne stariš", "Apsolutna boginja", "Predivna si", "Kakvo tijelo, prekrasna si", poručili su Lopez njezini vjerni obožavatelji.

Naime, J.Lo se nedavno također pohvalila i s novom frizurom. Podijelila selfie iza kulisa sebe i svog frizera, Lorenza Martina, s jednostavnim hashtagom #ThisIsMeNow.

Zlatno plava i karamel pramenovi poznati su zaštitni znak Lopez, ali sada se odlučila za veliku promjenu i prešla na dublju smeđu nijansu od svoje uobičajene boje.

Play ponuda

Njezina kosa sada joj seže do struka i ima nekoliko slojeva i mekih valova koji dodaju volumen, dok nježni pramenovi u boji pepela dodaju još veću dimenziju.