OVO SE ČEKALO / Oglasio se otac Britney Spears! Evo što je na njene vapaje rekao onaj koji joj je napravio pakao od života

Američki mediji pišu kako Jamie Spears prima oko 16.000 dolara mjesečno za ulogu kćerinog konzervatora

25.6.2021.
15:31
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je prije nekoliko dana Britney Spears na sudu iznijela potresno svjedočenje i prvi put progovorila o šteti koju joj je nanio konzervatorski nadzor koji nad njom već 13 godina ima njen otac, o cijelom slučaju oglasili su se njeni roditelji.

Odvjetnica njenog oca Jamieja Spearsa dala je izjavu u ime svog klijenta, prenosi People.

"Jamieju je jako žao vidjeti kćer u tolikoj boli. Voli svoju kćer i jako mu nedostaje", rekla je odvjetnica Vivian Lee Thoreen.

Gladstone Jones, odvjetnica Britneyine majke Lynne, dodala je da je njena klijentica "veoma zabrinuta majka nakon što je čula kroz što je sve njena kći prošla". Poručila je sucu da se pozabavi zahtjevom pjevačice o angažmanu njenog vlastitog odvjetnika te da što prije ukine odluku o konzervatorskom nadzoru.

Lynne je navodno već ranije podnijela prigovor oko Jamiejevih 890.000 dolara pravne naknade, tvrdeći kako transakcija nije izvršena u korist njihove kćeri. Prošle godine zatražila je i da ju se obavijesti o bilo kakvim promjenama vezanima za nadzor nad Britney.

Prema New York Timesu, Jamie prima oko 16.000 dolara mjesečno za svoju ulogu konzervatora, plus 2000 dolara mjesečno za najam uredskog prostora.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali