Sin Paula McCartneyja: 'Nisam volio Heather Mills'

James McCartney (35), sin Paula McCartneyja, odlučio se okušati u glazbenim vodama, a u prvom intervjuu progovorio je o Heather Mills, novoj maćehi Nancy Shevell te teškim danima nakon što mu je umrla majka Linda.

‘Imao sam 17 godina kad sam napisao prvu pjesmu, no tada je mojoj majci dijagnosticiran rak. Umrla je kad sam imao 20 godina i tada sam ušao u mračno razdoblje svog života. Okrenuo sam se drogama, pa sam završio na odvikavanju’, rekao je James McCartney u intervjuu za Daily Mail. Sin slavnog pjevača Paula McCartneyja odgovorio je i na priče da su on i njegov tata nakon smrti njegove majke Linde McCartney spavali u istom krevetu.

‘Zajedno smo tugovali. Prve noći nakon što je umrla mislio sam da bi bilo jako tužno da spava sam, pa sam mu pravio društvo’, ispričao je.

James McCartney progovorio je i o odnosu s bivšom maćehom Heather Mills te trećoj Paulovoj supruzi Nancy Shevell.

‘Moj odnos s Heather nije bio baš sjajan, nisam je volio. No, ne bih rekao ništa negativno o njoj jer je dobra majka Beatrice i to je najvažnija stvar. Beatrice je divna, ona je pravo veselje za cijelu obitelj. Nancy je moja nova majka. Velika mi je podrška u želji da ostvarim glazbenu karijeru i slijedim svoj san. Tata je s njom vrlo sretan i svi je obožavamo’, zaključio je.

Povratak na Net.hr