DRAMA U AVIONU

JAKO LOŠE ISKUSTVO: Poznata glumica se otrovala hranom na putu do Zagreba

Dodjelom nagrada u subotu je navečer završio natjecateljski dio ovogodišnjeg Zagreb Film Festivala, na kojem je održana posebna projekcija u čast filma Sudar Davida Cronenberga, koji su u kinu Europa predstavili glavna glumica u filmu, Deborah Kara Unger, i snimatelj Peter Suschitzky.

Glumica Deborah Kara Unger, koja se proslavila glavnom ulogom u klasiku Sudar, ovog je vikenda bila na Zagreb Film Festivalu, a u subotu je prikazan i film po kojem je poznata.

Tom je prilikom Kanađanka ispričala i nekoliko zanimljivosti vezanih uz snimanje tog kontroverznog filma koji je u Zagrebu prikazan povodom 20. obljetnice svog nastanka.

POČEO JE ZAGREB FILM FESTIVAL: Evo kako je bilo na otvorenju i što nas čeka u idućih devet dana

"The Way" Premiere To Benefit The Walkabout Foundation - Arrivals

“Kad sam dobila priliku glumiti u Cronenbergovu filmu, bila sam jako sramežljiva i uštogljena. Svaku smo scenu snimali desetke puta jer nisam znala zajašiti partnera po uputstvu redatelja. Nisam imala pojma kamo trebam staviti noge”, rekla je Unger, pišu 24 sata.

“Na snimanju sam morala odigrati scenu u kojoj po meni curi sperma. Nije mi palo napamet niti kako bismo spermu fingirali. Muški dio ekipe satima se svađao oko toga kako sperma treba izgledati. Desetak smo puta miješali razne šampone dok nismo uspjeli dobiti dobru mješavinu”, prisjetila se 50-godišnja glumica.

Glumica je u Zagreb stigla sa snimanja u Los Angelesu, a putem se otrovala hranom zbog čega se bojala da će propustiti festival. No, preko noći se oporavila i u tri dana, koliko je bila u Zagrebu, obišla muzeje i restorane.

 

Povratak na Net.hr