IZNENADA PREMINULA PRINCEZA MARIA: / Srce ju je izdalo samo šest dana prije 32. rođendana

Image

Vijest o Marijinoj smrti objavljena je u srijedu u osmrtnici u časopisu The Houston Chronicle

14.5.2020.
18:22
Facebook/Maria Singh

Princeza Maria Galitzine umrla je nakon što je pretrpjela iznenadnu srčanu aneurizmu u svojoj 31. godini života, piše Daily Mail.

Princeza je potomak austrijskog cara Karla I. Sa svojom obitelji živjela je u Houstonu, a iza sebe je ostavila supruga Rishija Singhoma i dvogodišnjeg sina Maxima.

Preminula je 4. svibnja, samo šest dana prije svog 32. rođendana. Vijest o njezinoj smrti objavljena je u srijedu u osmrtnici u časopisu The Houston Chronicle.

Normalno su odgajani

"Naša Maria preminula je u Houstonu u ponedjeljak ujutro, 4. svibnja 2020., od iznenadne srčane aneurizme", pisalo je u osmrtnici.

Maria je rođena 11. svibnja 1988. godine u Luksemburgu i kći je princa Piotra Galitzinea te nadvojvotkinje Marije Ane koja je kćer austrijskog nadvojvode Rudolfa. Princeza je imala tri sestre i dva brata.

U intervjuu za časopis The Houston Chronicle 2018. godine, njezina sestra princeza Tatiana, koja živi u Houstonu, rekla je kako su oni normalno odgajani te da se osjećala kao pripadnik kraljevske obitelji samo kada su ih pozivali na kraljevska vjenčanja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno