BORBA S KILOGRAMIMA

ISPOVIJEST JACQUESA HOUDEKA: ‘Super sam s 50 ili 70 kilograma manje. Ovo je vrsta ovisnosti i bolesti…’

Jacques je priznao da se na početku karijere susreo s mobingom zbog viška kilograma

Jacques Houdek u razgovoru za In Magazin progovorio je o borbi s kilogramima, a pretilost je usporedio s ovisnošću. “I ovo je neka vrsta ovisnosti, bolesti, teret”, rekao je pjevač te priznao da se već na početku karijere susreo s mobingom zbog viška kilograma. Jacques je ispričao da neki kolege glazbenici nisu htjeli da potpiše svoj prvi ugovor s izdavačkom kućom. Međutim, podržao ga je Đorđe Novković koji je rekao da je s kilogramima poseban i drugačiji.

JACQUES HOUDEK OBJAVIO FOTOGRAFIJU NA KOJOJ JE ĆELAV I SVE IZNENADIO: ‘Moj novi imidž’; ‘Sad do izražaja dolazi boja očiju…’

“Naravno da nisam super. Super sam s 50 ili 70 kilograma manje, i dalje sam bucmast, ali mi se malo lakše kretati i pjevati”, kazao je Jacques dodajući da ga debljina sputava.

Osvrnuo se i na komentare drugih. “Znam što se dogodi kad me netko nije vidio neko vrijeme pa mi kaže: ‘Joj, što si se udebljao’. Pa znam ja to jako dobro. Imam vagu još uvijek i imam nekoliko ogledala”, poručio je pjevač koji tvrdi da su ljudi “liječnici” čim vide nekog pretilog.

JACQUES IMA PROBLEMA SA SINOM ŠKOLARCEM: ‘Šokirani smo, ovo je neka sasvim nova razina huliganstva…’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr