SAMO ISKRENO

INTERVJU S POPULARNOM NEVE: Toliko je ‘bisera’ ispalila da uopće ne znamo što bismo izdvojili

Nevenka Bekavac ohrabrila se te javno traži muškarca svojeg života. Žena koja se proslavila u realityju Ljubav je na selu i showu donijela ogromnu gledanost i medijsku pokrivenost, u stvarnom životu ponekad jedva preživljava.

40-godišnja Nevenka, iako su je producenti stalno nagovarali da se iznova vraća u emisiju, nije uspjela namaknuti nekakav pristojan honorar, priznala je novinarki Slobodne Dalmacije s kojom se našla na kavi. Bez obzira na to, na sastanak je došla s novom torbom koju je kupila netom prije u ‘light-shoppingu’.

‘Vidiš, kupila sam veću torbu jer volim nosit puno stvari pa mi je ova druga premala. Nama ženskima triba dat novaca da se lipo sredimo i bolje osjećamo. Kad imaš novaca, to je dobro za zdravlje’, kazala je Nevenka ozbiljno.

Šuška se da je Neve tajno zaručena za Sinjanina Zvonu, no nije baš da sja od sreće. Tu temu spretno izbjegava, puno je sitnica kod njega smeta. Ipak, ima još udvarača.

Svidio joj se vlasnik vinskog podruma

‘Bija je jedan dobar udvarač, je, onaj šta ima svoj vinski podrum. Fin je, kulturan, pristojan i čist. Ima manire. Ali nisu mi dali da dođem do njega. Ne daju mi’, rekla je tajnovita Neve.

Novinarku je upitala zna li gdje je sada Fani Čapalija te kako živi. Na novinarkim odgovor da živi skromno, Neve ispaljuje:

‘Zašto živi skromno?!’.

‘Pa, ne eksponira se, nema bogatog muža ni unosne ugovore… Ah, sve je to život’, rekla je novinarka, pokušavajući uhvatiti tok njezinih misli.

Neve je ponudila rješenje za Čapaliju.

Ide u kockarnicu kad joj fali novca

‘Hm, onda bi Fani trebala ić u kockarnicu i kladionicu. Da malo zaradi. Znaš, ja odem tamo kad mi treba novaca. Ja sam jednom dobila petsto kuna. I ne idem tako često. A znaš kako je lipo u kockarnici: crveni tapet, sve sređeno i miriše. Šta ću kad volim. Volila bih i tetovirat dvi kockice tu.

Vidiš, tribale smo se nać na Mejama u Bobisa. Tamo ti žive lovaši, imućni ljudi i poznate osobe. Nema veze, drugi ćemo put’, kazala je Neve.

Priznala je kako je često zovu u emisiju.

Spremna je na makeover

‘Često me zovu u emisiju Ljubav je na selu. Zvali su me i ove godine, zbog njih sam došla iz Njemačke. Možda bi bilo bolje da nisam, ne znam. Radila sam u kafiću, ali možda bih našla i bolji posa’. Ne valja kad osoba ne radi, a pogotovo muško. Ja bi isto volila radit, ne samo udat se. Ali prije svega bih volila napravit mejkover. Nije mi problem smršavit, to ja riješim u deset dana. Ali ima tu još posla’, rekla je Nevenka koja se sama snalazi u životu.

‘Nije mi lako, više-manje sve račune i stan plaćam sama. Zato bih i volila imat kvalitetnog muškarca uza se, da mi bude lakše u životu. Životarit mogu i bez njega. Ovako ka sad’, zaključila je glavna zvijezda emisije Ljubav je na selu.

Povratak na Net.hr