49 GODINA I OVAKVA FOTOGRAFIJA?! / Gwyneth Paltrow se skinula do gola: Rođendan proslavila u kadi kao od majke rođena, reagirao i njezin suprug

Image
Foto: Instagram
29.9.2021.
7:18
Instagram
Play logo

Gwyneth Paltrow je 27. rujna napunila 49 godina, a novu je godinu života obilježila na najbolji mogući način. Glumica je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola - dok se izležavala u kadi i suptilno pokrivala grudi. Pozirala je bez šminke, a svoju je plavu kosu ukrotila u neurednu punđu.

Gwen je na svoj rođendan primila mnogobrojne izljeve ljubavi dok je objavljivala hrpu Instagram priča od ljudi koji su joj čestitali rođendan. Ipak, najbolji rođendanski post imao je njezin suprug Brad Falchuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kada živite s ovom ženom...'

Brad je objavio fotografiju na kojoj Gwyneth leži vani u kadi i gleda u fotoobjektiv, zajedno sa superdugim naslovom.

"Kada živite s ovom ženom, neke stvari postaju jasne. Postoje očite stvari - da je lijepa, da je smiješna, da voli stvari onako kako joj se sviđaju. Da je uvijek zauzeta - ali i uvijek ima vremena za vas. No, dvije stvari koje se zaista ističu su one koje ona primjećuje. I ona glumi", napisao je partner glumice,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je utjecala na živote ljudi

Play logo

Brad je nastavio pričati o Gwyneth, napisavši: "Možda će primijetiti da vam treba zagrljaj i dati vam izvanredan zagrljaj. Možda će primijetiti da ste gladni i napraviti vam ukusan sendvič s jajima. Možda će primijetiti da volite Red Sox i živjet će i umrijeti s njima čak i ako ne razumije što se, dovraga, događa u igri", zaključio je Falchuk.

Naveo je hrpu drugih sjajnih stvari koje je holivudska zvijezda učinila za ljude i kako je utjecala na živote mnogih, a potom zaključio: "Mogao bih nastaviti i nastaviti. Stvarno, danas je Gwynethin rođendan. Zato je danas primjećujemo kao što ona nas primjećuje svaki dan. I mi je slavimo jer ako netko zaslužuje slaviti, to si ti, Gwyneth. Sretan rođendan!", zaključio je glumičin suprug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo