Djevojka "Gospodina Savršenog" Poljakinja Claudia Lucia Pioch za Story je otkrila detalje svoje veze s njim. Tvrdi kako je sada službeno u vezi s Goranom Jurenecom te da uživa u svakoj minuti koju provedu zajedno.

"Znala sam da će pomirenje s Goranom biti veliko iznenađenje. No nisam očekivala da će moje društvene mreže doslovno eksplodirati. Jako sam zahvalna svim ljudima koji mi često šalju komplimente i poruke podrške", kazala je Claudia te je naglasila kako su ona i Goran srodne duše.

"Goran i ja smo shvatili da i nakon tri godine još uvijek imamo osjećaje jedno za drugog. Oboje vjerujemo kako će ono što ti je suđeno uvijek naći put do srodne duše".

Claudia je kazala kako je prijelomni trenutak za njihov odnos bilo njegovo preseljenje u London. Naime, onda su odlučili da će živjeti zajedno.

"Kada se Goran odlučio preseliti u London, pitao me želim li otići s njim. To je bio trenutak kada smo odlučili da želimo započeti novi život, ali zajedno. Htjeli smo dati našoj vezi još jednu šansu i evo gdje smo danas - živimo zajedno i gradimo naš ljubavni odnos".

Planiraju zajedničku budućnost

Claudia je pojasnila kako su ona i Goran prvi put prekinuli zbog svađa oko gluposti.

"Na početku smo se svađali oko gluposti i nedugo nakon i prekinuli. Goran je prihvatio ulogu u emisiji 'Gospodin savršeni' i u tom trenutku nije bilo šanse za pomirenje. No srećom, nakon tri godine ponovno smo se našli i započeli ljubavnu vezu. Sada imamo čvrst i stabilan odnos koji je izgrađen na povjerenju".

Ona sada svaku minutu koristi za uživanje s dečkom, s kojim planira i zajedničku budućnost te zajedno vode posao koji ima veze s privatnim treninzima. Claudia je studirala menadžment, a najveći cilj u životu joj je zauvijek ostati zdrava i uživati u vezi s Goranom.

"Trenutno smo usredotočeni na naše poslovne projekte, ali svakako planiramo putovanje u Hrvatsku. Naravno, kada se riješi situacija s pandemijom. Kada je riječ o jeziku, moram priznati kako većinu riječi razumijem. Goran mi uvijek pomaže s prijevodom kada negdje zapnem, ali za mene nije teško naučiti Vaš jezik s obzirom na to je sličan poljskom jeziku", kazala je Claudia te je otkrila kako će uskoro svijetlo dana ugledati video pod nazivom "Moja i Goranova priča".