POBORNICA ESTETSKIH ZAHVATA

ELLA DVORNIK POKAZALA KAKO JOJ TIJELO IZGLEDA NAKON ZAMRZAVANJA SALA: ‘Na pola puta do rezultata!’

Ella jedva čeka konačni rezultat coolsculptinga koji je vidljiv tri mjeseca nakon zahvata

Blogerica i influencerica Ella Dvornik (30) za rođendan se je odlučila počastiti s tri estetska zahvata. Ona je krajem prošle godine dermalnim filerima povećala usne te je “popeglala” čelo babybotoxom, a podvrgla se je i vampirskom face liftingu. Ella je, također, napravila i coolsculpting (zamrzavanju sala).

ELLA DVORNIK (30) POPEGLALA LICE: ‘Ne brinite splasnut će to. Sutra bum k’o da mi je 20 godina’

Ona je danas na svom Instagram Storyju pokazala rezultate tog zahvata, a snimila je i vlog kojeg je naslovila “Coolsculpting – moje iskustvo i update mjesec dana nakon”.

Ella je sliku svog trbuha, kakav je bio prije zahvata, objavila pored one kako izgleda trenutno, a vidljivo je da joj se struk stanjio, a koža postala zategnutija.

Instagram/Ella Dvornik

Ne boli tako strašno

“I evo ga, prvi feedback na pola puta do rezultata! Finalni rezultat će se vidjeti tek za mjesec i pol, pa ću opet napraviti update”, istaknula je.

‘ZALJUBILA SAM SE JOŠ JEDNOM’: Ella i Charles zaigrali psihološku igru i rasplakali fanove

Ella je u svom vlogu pojasnila kako zahvat ne boli tako strašno u prvih par sekundi zamrzavanja, a kasnije nije osjećala neku preveliku bol.

“Nije neugodno, baš je zanimljivo. Više mi je kao da peče, nego što hladi”, kazala je Ella koja jedva čeka konačni rezultat coolsculptinga koji je vidljiv tri mjeseca nakon zahvata.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr