DAN SAMO ZA NAJBLIŽE / Doris Pinčić udala se u tajnosti: 'Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama. S njima su bila djeca i pas'

Image

Doris Pinčić i Davor Guberović vjenčali su se danas u 13 sati u Zagrebu

11.11.2022.
14:23
Play logo

Glumica i TV voditeljica Doris Pinčić rekla je danas sudbonosno "da" poduzetniku Davoru Guberoviću iz Daruvara.

Vjenčanje u krugu obitelji

Kako doznaje Moj portal, par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu, a obredu su nazočili samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama, nosila je buket. Poveli su djecu, a s njima je bio i pas", rekao je izvor za 24sata.hr.

Navodno se par skrivao od javnosti te su brzo utrčali u matični ured. Doris je nosila bijelo odijelo i bluzu, a njezin suprug elegantni crni smoking.

Image
VATRENA BRINETA /

Brazilska ljepotica fatalnih oblina se uvukla u usku haljinu s rasporkom i pokazala zbog kakvih nogu vlada modnim pistama

Poznatu Zadranku i samozatajnog Daruvarčanina spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihova zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači ove godine Guberović je objavio u putopisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, gotovo istovremeno Doris Pinčić je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem u siječnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, Doris Pinčić je novinarima priznala da su njih dvoje u vezi.

"Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora", rekla je potkraj ožujka za Gloriju poznata TV voditeljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Doris Pinčić se od glazbenika Borisa Rogoznice razvela prije dvije godine. Bili su u braku sedam godina, a imaju dvoje zajedničke djece.

Guberović je također razveden, a iz prethodnog braka također ima dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo