SNIMALA REKLAMU

DOBILA KRILA: Severina poletjela usred Šibenika, svi joj gledali pod suknju

Prolaznici ispred šibenske Gradske vijećnice u čudu su gledali kako Severina Kojić ‘lebdi’ u crvenoj haljini.

Pjevačica Severina Kojić u Šibeniku je snimala reklamu za makedonsku mineralnu vodu Pelisterka, čije je zaštitino lice. Za potrebe reklame vinula se u nebo ispred Gradske vijećnice dok su je prolaznici u čudu gledali.

‘TVOJE LICE ZVUČI POZNATO’: Žanamari Perčić htjela kopirati Severinu, a ispala je Vlatka…


Iz Pelisterke su poručili kako su Severinu kao zaštitno lice odabrali zbog njezina ‘unikatnog stila i energije koju posjeduje’.

“Severina je pojam moćne ljepote, unikatnog stila i nepresušne energije, karakteristike koje su prepoznatljive i za našu vodu. Izabrali smo Severinu za zaštitno lice jer je uvijek u toku s trendovima, a Pelisterka je tvrtka koja postavlja trendove u našoj industriji. Zajedno radimo proizvod koji će predstavljati potpuno različitu viziju od svega predhodno predstavljenog na makedonskom tržištu, ali i šire u regije”, rekli su iz makedonske tvrtke, piše 24 sata.

I SEVERINA KOMENTIRALA SVOJE IMITATORICE: Tko je bolje skinuo Seve – Žanamari ili Ana?

Sevka je ‘lebdjela’ iznad stolova kafića, a na podu je bio i zaštitni madrac u slučaju da nešto pođe krivo.

Pjevačica je do sada već surađivala sa svjetksim brendovima iz Njemačke i Švicarske, kojima je također bila zaštitno lice. Ovo je njezina prva suradnja s makedonskom tvrtkom.

“Nevjerojatno sam ponosna što je tvrtka iz Makedonije izabrala baš mene da budem njeno zaštitno lice. Uopće nisam dvoumila hoću li prihvatiti poziv, jer znam da se radi o renomiranoj i uspješnoj tvrtki, koja proizvodi vrhunsku vodu. Makedonija je jedna od mojih omiljenih zemalja koju stalno nosim u srcu i stvarno sam sretna što ću sada imati mogućnost dolaziti češće”, rekla je Severina nakon potpisivanja ugovora s Pelisterkom.

SKINULE SEVERINU, ALI SAMO JE JEDNA WHITNEY! Hana opet pobijedila u epizodi Tvoje lice zvuči poznato

Povratak na Net.hr