Danas je peta godišnjaica braka Severine i Igora Kojića, no, za razliku od prijašnjih godina, ni jedno od njih se nije oglasilo na društvenim mrežama, a to je samo pojačalo glasine o bračnom krahu. Vjenčali su se 25. rujna 2015. u tajnosti u istarskim Balama. Izgovorili su sudbonosno da pet mjeseci nakon što je ona potvrdila da su skupa, a kasnije su imali veliku proslavu u Beogradu s 500 gostiju. Snimke vjenčanja na kraju su završile u njezinom spotu za pjesmu "Kuma".

Podsjetimo, prošle godine Severina je objavila posvetu Igoru na Instagramu uz nekoliko njihovih romantičnih fotografija.

"25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje sa čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi. Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!", napisala je splitska pjevačica.

Ove godine, oboje 'šute', ali ono što se moglo vidjeti iz njihovih nedavnih objava je da ne provode vrijeme zajedno. Dok su jedni uvjereni da je njihov brak gotov, drugi tvrde da nema dokaza za to.