NAKON TRI TJEDNA BORBE ZA ŽIVOT! / Bio je zaražen koronavirusom: Preminuo srpski glumac Marko Živić, imao je samo 49 godina

Glumac Marko Živić preminuo je danas zbog posljedica zaraze koronavirusom u 49. godini

14.10.2021.
20:46
Screenshot/Youtube/ Republika
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marko Živić preminuo je danas u Beogradu poslije borbe s koronavirusom u 49. godini.

Živić je proteklih dana bio priključen na respirator u kliničko-bolničkom centru "Dr. Dragiša Mišović", a unatoč liječničkim naporima njegovo tijelo nije izdržalo.  Živić je rođen u Kruševcu 4. travnja 1972. godine, završio je Akademiju primijenjenih umjetnosti u Novom Sadu, a veliki uspjeh postigao je u kazalištu i na filmu. Među zapaženijim ulogama bile su i one u filmu "Čitulja za Escobara" i seriji "Montevideo, Bog te video".

Na bolničkom liječenju proveo je tri tjedna. 

"Markova saturacija počela je padati i svi su mu parametri bili jako loši, osobito njegova krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju izazvale su bakterije iz probavnog trakta. Budući da je prije nekoliko godina operirao rak jednjaka i želuca, bakterija mu je pogoršala zdravlje. Nadamo se da će uspjeti pobijediti koronu, no liječnici su nam otvoreno rekli da je u jako lošem stanju. Svi vjerujemo u to da je Marko veliki borac i da jako voli život", kazao je ranije za Informer jedan od Markovih prijatelja.

Četiri godine je bio u braku s Natašom Pavlović, srpskom voditeljicom, od koje se razveo pre više od desetljeća. Bavio se i humanitarnim radom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali